House for sale

649000€

4 bedrooms 318 square meters

Immoweb code : 20098280
Immoweb code : 20098280

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
318 square meters livable space
367 square meters of land

Description

Prachtige woning in sublieme omgeving aan de rand van Nie...

Bent u op zoek naar het beste van 2 werelden? Houdt u namelijk van de bereikbaarheid van alle voorzieningen in een stadscentrum maar tegelijkertijd ook van het groen en de rust? Dan is dit zonder twijfel dé perfecte woning voor u!

De omgeving is namelijk prachtig. We bevinden ons hier aan de rand van Nieuwpoort-stad te midden van heel wat groen, de vaart, het spaarbekken,... Zo wordt een rustige ligging in de natuur gecombineerd met het feit dat u alles bij de hand hebt. Na 10 minuten stappen staat u op de kaai vanwaar u verbindingen hebt met het openbaar vervoer, op 15minuten op het marktplein. De vele horecazaken alsook supermarkt en gezondheidsvoorzieningen bevinden zich op evenveel minuten. Voor de fietser onder u is dit een uitvalsbasis die kan tellen. Met tal van routes die hier vertrekken of uitmonden zal u zich kunnen plezieren. U ziet; aan de locatie zal het alvast niet gelegen hebben.

Gelukkig houdt het daar niet op. Deze woning ademt ruimte. Vanuit elk raam krijgt u groene indrukken en binnenin is er gekozen voor een logische en lichtrijke indeling. Gezien de ruime bewoonbare oppervlakte kon dit ook moeilijk anders. We komen binnen in een ruime inkomhal en vinden daar het gastentoilet. Vervolgens gaan we naar het ruime salon gelegen aan de voorzijde van de woning. De eetplaats vormt de verbinding tussen keuken en zitgedeelte én biedt toegang tot de bureau. De keuken zelf werd zeer compleet uitgerust met de beste materialen. Wanneer w...
Renovation obligation: no

Get in touch