House for sale

419000€

4 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 20001982
Immoweb code : 20001982

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
180 square meters livable space
612 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een ruime en lichtrijke woonst in een rustige buurt? Dan is deze prachtige open bebouwing precies wat u zoekt!
Bij binnenkomst via de inkomhal met apart gastentoilet, voelen we reeds de ruimte die deze woning te bieden heeft. De lichtrijke leefruimte grenst naadloos aan de aangelegde tuin met buitenzwembad. De keuken met aangrenzend de ruime berg -en wasplaats, is toegankelijk via de leefruimte en de tuin.
Het gelijkvloers beschikt bovendien nog over een masterbedroom en badkamer met douche en toilet.
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Bovendien is er extra opbergruimte beschikbaar op de functionele bergzolder.
Een absolutetroef aan deze villa is de zongerichte tuin met zwembad, perfect voor zomerse dagen!
Het bijgebouw kan dienen als hobbyruimte, werkplaats of extra opslag, terwijl de ruime oprit en carport het veilig parkeren van uw voertuig mogelijk maken.
Deze licht op te frissen woning combineert rust, ruimte en comfort in een prachtige groene omgeving nabij tal van belangrijke invalswegen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 09 380 09 74 of [email protected]

Get in touch