House for sale

595000€

2 bedrooms 246 square meters

Immoweb code : 11479521
Immoweb code : 11479521

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
246 square meters livable space
1964 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante te renoveren woning, gelegen in Nazareth, op een perceel van 1964m² biedt de perfecte combinatie van rust, privacy en bereikbaarheid.
Langs de uitgestrekte oprijlaan bereiken we de binnenplaats, waar een majestueuze boom een schilderachtige ambiance creëert.
Bij het betreden van de woning verwelkomt de ruime inkomhal u met een apart gastentoilet en vestiaire.
Aangrenzend bevindt zich een makkelijke ruime wasplaats met ingebouwde kasten.
De keuken beschikt over een eiland/bar, die een prachtig uitzicht biedt op de aangelegde tuin met een Japanse kerselaar en een overdekt terras.
Doorheen de woning zijn overal houten plafonds, deuren en een elegante trap te vinden, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.
Verder op de benedenverdieping bevinden zich een ruime leefruimte en eethoek met zicht op de tuin en een aparte bureauruimte die de mogelijkheid biedt om in alle rust te werken.
Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers, en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo.
Doorheen de aangelegde tuin, voorzien van een irrigatiesysteem, zie je prachtige osmanthus hagen en paviljoenen van wilde grassen voorzien van sfeervolle buitenverlichting.
De woning heeft enorm veel potentieel en is perfect bereikbaar, op slechts 3 minuten van de autosnelweg E17, wat zorgt voor een vlotte verbinding terwijl u toch kunt genieten van een stille en groene omgeving.
Een extra troef is dat deze

Get in touch