House for sale

184000€

2 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11474131
Immoweb code : 11474131

Overview

2 bedrooms
160 square meters livable space
200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De locatie is uitstekend voor wie in een centrum wil wonen: pal in het centrum van Mol, op wandelafstand van alle faciliteiten (winkels, station, Rondplein, horeca, ...).

De woning werd reeds gestript en moet verder afgewerkt worden. Er werd een gasketel geplaatst en een deel van de elektrische installatie werd reeds voorzien. De ramen (PVC) werden in 2011 vervangen (één niet).

Je betreed de woning via een inkomhal. Vooraan is er een kamer dewelke dienst kan doen als bureel of als berging / wasplaats. Aansluitend is er een ruimte die ingericht kan worden als keuken. De aanbouw achteraan de woning is 36 m² en kan perfect dienst doen als zithoek en eethoek. Van hieruit heb je toegang tot en zicht over de west georiënteerde tuin.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 ruimtes. De ruimste kamer is 20 m² en kan bijgevolg dienst doen als ruime slaapkamer met dressing. De andere ruimte is ruim genoeg voor een degelijke badkamer, maar kan ook als extra slaapkamer ingericht worden.

Op de zolderverdieping heb je +/- 30 m² ter beschikking voor een master bedroom. Uiteraard kan u deze ruimte ook opsplitsen in 2 slaapkamers, een hobbyruimte, ... .

Het onroerend goed is als arbeiderswoning opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be. Hierdoor is deze woning NIET onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (i

Get in touch