House for sale

489000€

3 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 20179634
Immoweb code : 20179634

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
149 square meters livable space
543 square meters of land

Description

Volledig instapklare en prachtig gelegen energiezuinige (EP…

Deze energiezuinige (zonnepanelen en zonneboiler) en charmante villa is gelegen in een uiterst kindvriendelijke en rustige straat. Deze woning ligt op amper een boogscheut van het centrum. Hierdoor komt u steeds tot rust na een lange werkdag. Scholen, winkels, autostrade plus alle andere faciliteiten liggen op amper enkele minuten rijden met de wagen. Ook omringende gemeentes en steden liggen nabij.

Deze woonst heeft zoveel troeven! De sublieme tuin, de rustige ligging, gunstig EPC, inpandige garage en en conform gekeurde elektriciteit.

Via de inkom betreedt u de ruime en lichtrijke woonkamer. Reeds hier heeft u een aangenaam zicht op de tuin. De living is opgedeeld in een zithoek met open haard en een aparte eetplaats.

Aansluitend vinden we de reeds vernieuwde keuken met een ruime berging voor wasmachine en toegang tot de inpandige garage met automatische poort. Voor de garage is er ook een gemakkelijke oprit voor 2 wagens voorzien.

In de ruime tuin heeft u verschillende plaatsen om de zon of schaduw op te zoeken en een handig tuinhuis voor stockage.

Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers alsook een badkamer uitgerust met bad én douche en een tweede toilet. Alle slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten, zo zijn de ruimtes optimaal benut.

Gezien de grote vraag naar gelijkaardige panden doet u er goed aan om zo snel mogelijk uw bezoek in te plannen via [email protected]!

Troeven
*Gunstig EPC!
*Conform gekeurde elektriciteit
*3 slaapkamers met ingebouw…

Get in touch