House for sale

529000€

3 bedrooms 199 square meters

Immoweb code : 20021977
Immoweb code : 20021977

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
199 square meters livable space
243 square meters of land

Description

Volledig gerenoveerde woning met 2 grote garages: opbrengst…

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde woning of een ideale opbrengsteigendom op een toplocatie in Middelkerke? Deze volledig gerenoveerde woning biedt u alle comfort en luxe die u zich kunt wensen.

Met twee garages, twee keukens, twee badkamers en twee livings is deze woning perfect voor zowel eigen bewoning als verhuur. De rustige tuin en de diverse moderne voorzieningen maken dit huis tot een ideaal thuis.

Op het gelijkvloers vindt u een gezellige woonkamer met airconditioning, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat ongeacht het seizoen. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor culinaire hoogstandjes.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een slaapkamer met een eigen ensuite badkamer met douche, wat zorgt voor extra comfort en privacy.

Op de tussenverdieping vindt u een praktische dressing, ideaal voor het opbergen van kleding en accessoires. De eerste verdieping beschikt over een tweede woonkamer en een tweede moderne keuken. Daarnaast zijn er op de tweede verdieping nog twee slaapkamers, beide met airconditioning. Deze indeling maakt de woning zeer geschikt voor gezinnen en/of voor het ontvangen van gasten.

De woning beschikt over een rustige tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Een van de verschillende terrassen is voorzien van een zonneluifel, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de schaduw. Dit maakt de tuin ideaal voor zomerse barbecues of gewoon o…

Get in touch