House for sale

359000€

4 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 20277066
Immoweb code : 20277066

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
163 square meters livable space
208 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op te frissen woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en tuin!

Ligging: Deze ruime woning is rustig doch centraal gelegen nabij hartje Merksem, vlakbij het Kroonplein. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We vinden dit huis met veel potentieel in de Akkerbouwstraat te Merksem. We betreden deze deels gerenoveerde woning via de inkomhal. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet. Onderaan de trap vinden we de toegang tot de kelder. Vooraan vinden we de gezellige leef- en eetruimte in L-vorm. Aansluitend de aparte keuken met veranda. Via de veranda krijgt u toegang tot de ruime tuin met overdekt terras. Op de eerste verdieping vinden we de 2 volwaardige slaapkamers alsook de eerste badkamer. Op de tweede verdieping vinden we nog 2 slaapkamers alsook de tweede badkamer. Beide badkamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een douche, toilet en lavabomeubel.

Bijzonderheden:

- Ruime woning met tal van mogelijkheden
- Rolluiken voorzien
- Renovatieverplichting!
- Badkamers volledig gerenoveerd
- HR beglazing in PVC
- Condenserende ketel

Oppervlakte 163m² cfr. EPC

Afmetingen zijn indicatief

P-score
A
G-score
A

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch