House for sale

289000€

4 bedrooms 171 square meters

Immoweb code : 20150388
Immoweb code : 20150388

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
171 square meters livable space
131 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren woning met 4 slaapkamers en leuke tuin op toplocatie!

Ligging: Deze charmante woning is rustig doch centraal gelegen in één van de meest gegeerde wijken van Merksem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We vinden deze woning met veel mogelijkheden aan de Generaal Mahieustraat 49 in Merksem. We betreden de woning via de inkomhal. Onderaan de trap vindt u de toegang tot de kelder. Vooraan vinden we de gezellige leefruimte met open haard. Aansluitend de eetruimte. Achteraan vinden we de keuken die volledig uitgebreid kan worden. Achter de keuken vinden we nog een polyvalente ruimte met wasplaats. Deze ruimte geeft tevens toegang tot de leuke tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en lavabomeubel. Op de zolderverdieping vinden we nog twee af te werken slaapkamers.

Bijzonderheden:

- Karaktervolle woning met tal van mogelijkheden
- Rolluiken voorzien
- Leuke tuin
- Toplocatie!
- Kelder

Oppervlakte 171 m² cfr. EPC
Afmetingen zijn indicatief

P-score (perceelscore)
C
G-score (gebouwscore)
C

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch