House for sale

430000€

4 bedrooms 249 square meters

Immoweb code : 20134559
Immoweb code : 20134559

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
249 square meters livable space
325 square meters of land

Description

Karaktervolle woning met 4 slaapkamers nabij centrum Melle

Deze ruime halfopen bebouwing bevindt zich vlakbij van het centrum van Melle. Dankzij de centrale ligging vlakbij het station, de N9, R4 en E40, geniet je van een uitstekende verbinding naar verschillende steden, zoals Gent en Brussel. In de directe omgeving zijn er diverse horecagelegenheden en winkels.

Deze woning geniet van een praktische tuin met een terras, veranda, ruime oprit en een garage. Binnenin betreed je een ruime hal met toegang tot een mooi ingerichte bureau. Er is een open leefkamer, woonkamer en keuken met zicht op het terras. De keuken is volledig ingericht en voorzien van alle moderne comfort. Er is een droogkelder die aansluit aan de keuken.

Op de eerste verdieping zijn er drie comfortabele slaapkamers, een badkamer en een dressing. De zolder biedt veel extra opbergruimte en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Met zijn praktische indeling en ideale ligging is deze woning een fantastische kans voor wie op zoek is naar een praktisch huis voorzien van alle comfort, een ruimte bewoonbare oppervlakte, een goed EPC label én een vlotte bereikbaarheid!

Ontdek zelf de vele andere troeven van deze woning tijdens een persoonlijke bezichtiging. Wees welkom en schrijf je in voor een van onze bezoekmomenten bij Ann-Sophie op 0475 79 03 67 of mail naar [email protected]
 

Renovation obligation: no

Get in touch