House for sale

399000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 20175443
Immoweb code : 20175443

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
416 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante en halfopen bebouwing, op een perceel van 4a16ca bevindt zich in een rustige en doodlopende straat te Meise.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime woonkamer met plaats voor een gezellig salon, een grote eettafel en eventueel nog een bureau. De keuken is afzonderlijk van de leefruimte, zo is de hobbykok onder ons zeker dat die niet gestoord wordt. De badkamer is voorzien van een moderne inrichting, waaronder een ligbad, een aparte douche en dubbele wastafel. De ruime garage biedt voldoende plek voor een gezinswagen en nog extra stockage. Verder op het gelijkvloers is er ook een aparte berging en gastentoilet aanwezig. Boven de garage kunt u via de plooitrap naar de ruime zolderverdieping, perfect voor stockage of met een beetje opfrissingswerken, ideaal voor een bureau, hobbyruimte of extra slaapkamer. Op het 1ste verdiep zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig, beide volledig in te richten als master bedroom, kinderkamer of logeerkamer. Ten slotte zorgt de zuidoost gerichte tuin voor alle ontspanning op zomerse dagen. De inrichting van de tuin in combinatie met het zonnetje geeft een vakantiegevoel in eigen tuin.
Extra troeven: Aanwezigheid van zonnepanelen, een oprit voor meerdere auto's en een gunstige ligging met goede verbindingswegen, maar toch rustig gelegen.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503.503 of via [email protected]!

Get in touch