House for sale

349000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 20004497
Immoweb code : 20004497

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
69 square meters of land

Description

Charming 3-bedroom house with terrace

Sorry, there is no English translation. Starterswoning op toplocatie nabij centrum, station en het Mechels Broek
Deze originele en volledig gerenoveerde woning heeft een uitstekende EPC-score en biedt een perfecte kans voor starters of investeerders.
Bij binnenkomst gaat u langs een wand die de inkomhal afscheidt van de keuken, de enige muur op het gelijkvloers. De nieuwe keuken met ontbijtbar
is voorzien van alle comfort. De woonkamer heeft een open structuur, een stijlvolle trap en een groot raam in de achtergevel. Hierdoor wordt de buitenruimte het verlengstuk van de woning. .
Op de eerste verdieping bevindt zich een nieuwe badkamer met een inloopdouche, modern dubbel lavabomeubel en elektrische handdoekdroger. Daarnaast is er een apart toilet en de masterbedroom.
De trap loopt door naar de tweede verdieping, waar een open ruimte wacht die perfect kan dienen als bureau, hobbykamer of extra slaapkamer. Hier is ook de uitschuifbare zoldertrap voorzien, wat zorgt voor extra opbergruimte. Verder vindt u hier de tweede slaapkamer.
Deze energiezuinige woning wordt verwarmd en gekoeld met een airco/heating-systeem gekoppeld aan een warmtepomp en is asbestveilig. Een ideale woning om zorgeloos te starten!
Uitstekende ligging
De woning ligt op wandelafstand van het station, het centrum en dichtbij invalswegen.

Get in touch