House for sale

395000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11365325
Immoweb code : 11365325

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
873 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren woning met veel potentieel op een perceel van 873m²
Op zoek naar een renovatieprojectje of een kleine ontwikkeling op een toplocatie in Mechelen Zuid? Dan is deze woning, gelegen op 2 percelen met een totale perceelsbreedte van 15m zeker wat u zoekt.
U komt binnen in de woning in de inkomhal, van hieruit bereikt u de woonkamer/voorkamer en indien u doorloopt komt u in de tweede leefruimte waar u beschikt over een open keuken en eetkamer. In de veranda kan u genieten van zeer veel lichtinval en de rust. U beschikt op deze gelijkvloers verdieping ook nog over een badkamer met ligbad en lavabomeubel een berging en apart toilet.
Op de eerste verdieping beschikt u over 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping (bereikbaar met vaste trap) beschikt u over een zeer ruime zolder die nog eens kan ingedeeld worden in 2 extra slaapkamers.
In de heerlijke tuin kan u heerlijk genieten na een lange werkdag. Er is ruimte genoeg om ook nog een dierenhok of moestuin te voorzien.
Nog opbergruimte nodig? Dat is geen probleem want u beschikt met deze woning over een droge kelder.
Auto's kan u netjes parkeren op de oprit of in de 2 garageboxen.
De woning en garageboxen zijn gelegen op 2 percelen, waardoor er nog andere opties mogelijk kunnen zijn!
Met deze ligging zit u op een zeer gegeerde locatie in Mechelen-zuid, vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, en veel recratiemogelijkheden (

Get in touch