House for sale

725000€

3 bedrooms 203 square meters

Immoweb code : 20178628
Immoweb code : 20178628

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
203 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze uiterst goed onderhouden woning is gelegen in een rustige woonwijk (doodlopende straat). De woning is instapklaar en biedt tal van extra pluspunten. Zo is er een aanpalende loods naast de woning van 141m², die is ook nog eens opgedeeld in 1 grote ruimte en 2 (mogelijks) af te sluiten ruimtes. De tuin werd volledig aangelegd in 2020 en heeft een prachtig zwembad en aanpalend bijgebouw met bar en terras, in het bijgebouw zit er ook een technische ruimte voor het zwembad en afzonderlijk toilet. De tuin is volledig omheind zodat u volop kunt genieten van de rust en privacy.
Op het gelijkvloers heb je bij het binnenkomen de inkomhal met ingemaakte kasten en afzonderlijk toilet, grote eetplaats gesplitst door de open gashaard met de zithoek (die zicht geeft op beide terrassen). Via de leefruimte heb je de open keuken die ook toegang heeft tot het terras langs de zijkant van de woning. verder is er op het gelijkvloers een badkamer met inloopdouche en 2 slaapkamers. En nog een technische ruimte/ wasplaats.
Boven is momenteel ingedeeld in 2 ruimtes waarvan 1 grote ruimte en 1 kleinere bureauruimte. De grote ruimte is ingericht als studio met eigen keuken en badkamer. De ruimte kan zeker nog worden ingedeeld voor meerdere slaapkamers.
- beregening in de tuin
- zwembad verwarmd met warmtepomp
- zonnepanelen aanwezig op de loods
- geen asbest
- elektriciteit conform
- positief EPC - label B!!
- automatische rolluiken rolluiken

Ben u ook gecharmeerd door deze woning? neem dan sne

Get in touch