House for sale

575000€

4 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 20031701
Immoweb code : 20031701

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
5251 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning in Meldert is gelegen op een toplocatie en biedt diverse mogelijkheden voor wie graag de handen uit de mouwen steekt. Met de nodige aanpassingen tovert u deze woning om tot een droomhuis in een prachtige, vlot bereikbare omgeving.
De woning is gelegen op een toplocatie en beschikt over een totale grondoppervlakte van 52are 51ca . Er is een bruikbare vloeroppervlakte van 220m² (volgens opgave EPC) en de indeling is als volgt:
Stockagekelder
Gelijkvloers: inkom met enerzijds toegang tot een gelijkvloerse slaapkamer of bureelruimte, anderzijds de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer bereiken we de keuken. Achteraan de woning bevinden zich verder nog de hal met zij-ingang, de inpandige garage en de badkamer. Als laatste ruimte vinden we de veranda met veel lichtinval. 
Verdieping: hier bevindt zich de nachthal met toegang tot 3 ruime slaapkamers. Via de slaapkamer is nog een extra zolderkamer bereikbaar.
Als extra zijn er nog verschillende overdekte opbergmogelijkheden in de ruime tuin .
Het perceel biedt mogelijkheden tot verdeling/splitsing. Het kadastraal plan kan u via de bijlagen op de website downloaden.
De renovatieverplichting is van kracht. Dit wil zeggen dat er binnen de 5 jaar na aankoop een energetische renovatie naar EPC label D of beter moet plaatsvinden. Meer info kan u terugvinden via  deze link.

Get in touch