House for sale

475000€

3 bedrooms 142 square meters

Immoweb code : 20037279
Immoweb code : 20037279

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
142 square meters livable space
409 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPEN HUIS Zat. 05/10. Deze prachtige BEN-woning is vrij te bezoeken op zaterdag 5 oktober tussen 15u00 en 17u00. U bent van harte welkom!

Deze prachtige halfopen BEN-woning, gebouwd in 2023, is landelijke gelegen nabij de dorpskern van Binkom en bevindt zich dicht bij alle belangrijke invalswegen. Deze lichtrijke woning werd gebouwd op een perceel van 409 m² en beschikt over een netto-bewoonbare oppervlakte van 142m². De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met een groen uitzicht en een volledig uitgeruste keuken voorzien van hoogwaardige toestellen. Aansluitend vindt u een ruime en praktische berging/wasruimte.

Via de houten trap bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers en een badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een bad-douche combinatie, een dubbele wastafel en een toilet.

De woning is zeer energiezuinig (epc: 6 kWh/m²j)  en, volgens de regels van de kunst, met de nieuwste technieken afgewerkt. Zo zijn de kwalitatieve warmtepomp, vloerverwarming (op beide verdiepingen), hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem en zonnepanelen niet te ontkennen pluspunten. Daarnaast beschikt deze gezellige woning over leuke extra’s zoals actieve koeling, zonnewering, mogelijkheid tot aansluiten oplaadpunt voor elektrische auto’s, … .

Benieuwd? Kom en ontdek zelf het comfort en de duurzaamheid van deze bijzondere woning!
Verkoop onder registratierechten.

Get in touch