House for sale

3 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 20038633
Immoweb code : 20038633

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
158 square meters livable space
567 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend. Interesse in een vrijblijvende waardebepaling en een vlotte verkoop? Contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot snel!


In de rustige en groene Veldstraat vinden we deze energiezuinige halfopen woning. Fietsostrade, trein en bus zijn vlakbij. Ook de gezellige dorpskern van Lint ligt op wandelafstand. Deze verzorgde woning werd de laatste 5 jaar instapklaar gerenoveerd: nieuwe ramen, keuken, badkamer, oprit, 12 zonnepanelen, gascondensatieketel, elektriciteit,...

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet en berging. De leefruimte op volhouten visgraatparket is voorzien van een gezellige houthaard. De keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige ingebouwde toestellen: inductiekookplaat, vaatwas, koelkast, diepvries en combi-oven. Achteraan heeft de woning toegang tot een fijne veranda met uitzicht over de ruime tuin.

Op de 1eV zijn er 3 volwaardige slpk op parket. De badkamer werd uitgerust met een ligbad met douchescherm, lavabo en aansluiting voor wasmachine. Ook is er een apart toilet. De handige berging biedt tevens toegang naar de zolder d.m.v. een luik.

De zonnige tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd. Ook is er een zeer groot terras. Achteraan de tuin werd reeds een fundering geplaatst voor de bouw van een tuinberging. De oprit leidt ons naar een garage. Onder het huis is een handige kruipruimte.

Get in touch