House for sale

387000€

4 bedrooms 383 square meters

Immoweb code : 20165223
Immoweb code : 20165223

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
383 square meters livable space
615 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze eigendom is momenteel opgedeeld in twee delen: enerzijds een privégedeelte en anderzijds een vakantie/gite gedeelte. Het deel als vakantieverhuur is vergund door de gemeente. Het privé gedeelte bestaat uit een inkomhal, zéér ruimte woonkamer, wat voordien een café was. De toog is behouden en het biljart is ook nog aanwezig. Achter deze toog is er nog een geïnstalleerde keuken.

Vervolgens zijn er twee aparte toiletten (dames/heren), een slaapkamer, douchekamer, garage, en toegang tot de tuin en overdekt terras.
Op de eerste verdieping is er een volledig appartement met als indeling: nachthal, keuken met eethoek, recreatiekamer, drie slaapkamers en twee badkamers met ligbad, lavabo, toilet en apart toilet.
Op de tweede verdieping is er een zéér ruime zolder van 168 m², die nog helemaal verbouwd kan worden tot nog meerdere slaapkamers, recreatieruimtes, badkamers enz.…

Dit vakantiehuis is gelegen in Limerlé nabij de grens met het Groothertogdom van Luxemburg en heeft tal van mogelijkheden vlakbij bossen en natuur.

Get in touch