House for sale

279000€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 20153221
Immoweb code : 20153221

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
107 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze rijwoning is gelegen in een zeer rustige straat in het centrum van Zomergem (Lievegem) en beschikt over een aangenaam afgewerkte tuin/koer, welke weinig onderhoud vraagt.

De woning heeft een bouwjaar van 1964 en is oerdegelijk gezet geweest. De perceeloppervlakte bedraagt 107 m² en de bewoonbare oppervlakte is 166 m².
De mogelijkheid bestaat om met de aankoop van de woning ook een garage (op een afstand van 50 meter) bij te huren, hoewel er steeds parkeerplaatsen beschikbaar zijn in de straat. De tuin is georiënteerd naar het zuidwesten, waardoor je hier heerlijk kunt genieten van de zon.

De woning is uiterst zorgzaam onderhouden, waarbij elk defect onmiddellijk werd hersteld. In 2018 werd zelfs de dakbedekking nog volledig vernieuwd en voorzien van isolatie!

De indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhall, berging onder de trap, een gastentoilet, de leefruimte met inbouwcassette, ingerichte keuken en een uiterst gezellige veranda.
De eerste verdieping bestaat uit de nachthall, drie slaapkamers en de badkamer.
Tot slot is de zolder (welke is afgewerkt) bereikbaar via een uitklaptrap.

Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een leuke, eerste gezinsvriendelijke woning in een aangename omgeving, alsook voor eenieder van ons die deze woning zou wensen te verhuren en aankoopt als investering.

Get in touch