House for sale

* 445000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11466724
Immoweb code : 11466724
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
490 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning bevindt zich in een rustige straat dichtbij invalswegen.
De woning wordt gebouwd door de aannemer zelf en rechtstreeks door hem verkocht. De gebruikte kwaliteitsvolle materialen versterken de charme van de woning.

De woning kan wind- en waterdicht (casco) aangekocht worden.
Wij kunnen er ook voor zorgen dat u volledig ontzorgd wordt en kunnen de woning volledig afwerken op maat. Materialen voor afwerking kunnen gekozen worden via een uitgebreid lastenboek waarin al mooie handelswaarden voorzien zijn.

De woonoppervlakte van ca. 195 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen en zolder. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken, wasplaats (berging) met technische ruimte en garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, ruime badkamer met douche en bad, apart toilet en een grote overloop. Vanuit de overloop kan je naar de ruime geïsoleerde zolder.
Deze zeer energiezuinige woning (E-10!) wordt voorzien van de meest recente technieken (vloerverwarming gelijkvloers en verdieping, lucht-water warmtepomp, (Europese) zonnepanelen, hoogkwalitatieve ramen en beglazing). Er wordt een ventilatiesysteem D voorzien.
Zo is deze woning future proof voor 2050!

Prijs woning wind- en waterdicht (casco) inclusief grondwaarde: 445000 €
excl. belastingen

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere info.

Get in touch