House for sale

295000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 20219590
Immoweb code : 20219590

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
244 square meters of land

Description

VERKOCHT OP 1 DAG!!!! Ruime 3 Slaapkamer Woning in Lied

Sorry, there is no English translation. Te renoveren woning met potentieel in Liedekerke, met een royale bewoonbare oppervlakte van ca. 160,5 m².



Deze halfopen bebouwing biedt eindeloze mogelijkheden om jouw droomwoning te creëren! Het gelijkvloers verwelkomt je met een ruime inkomhal, gevolgd door een lichtrijke leefruimte waar je volop kan genieten van natuurlijk daglicht. De keuken, met uitzicht op de groene tuin, is perfect voor het creëren van gezellige maaltijden. Verder vind je op dit niveau twee handige bergingen (waarvan één toegang biedt tot een zolderruimte), een apart toilet en een prachtige tuin waar rust en privacy centraal staan.



Op de eerste verdieping leidt de ruime nachthal je naar drie slaapkamers, elk met tal van mogelijkheden. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel, klaar om een plek van ontspanning te worden. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar een zolderruimte wacht om volledig ingericht te worden tot een vierde slaapkamer of een andere functie naar wens.



De woning beschikt over centrale verwarming op stookolie en dubbel glas (boven aan de achterzijde is er nog enkel glas). Extra troeven zijn de garage, een ruime oprit en de uitstekende ligging, vlakbij de oprit en afrit van de E40, waardoor bereikbaarheid gegarandeerd is.

Get in touch