House for sale

555000€

3 bedrooms 151 square meters

Immoweb code : 20056773
Immoweb code : 20056773

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
151 square meters livable space
131 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Moderne gezinswoning met 3 slaapkamers, bureel en tuin op...

Op zoek naar een gunstig gelegen moderne gezinswoning met 3 slaapkamers, bureel en een leuke stadstuin? Dan is dit een absolute topper !
Hier is het genieten van wonen in de stad, op een rustige locatie én op wandelafstand van het Klaverpark, de Vaartkom en het bruisende centrum.

Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhal, een gastentoilet, een ruime lichtvolle living met ruimte voor zithoek en eetplaats én een volledig ingerichte open keuken met aangrenzend een berging/wasruimte.  Via het grote schuifraam ga je naar het brede terras en een NO-gerichte tuin die eveneens bereikbaar is via een tuinpoortje achteraan in de tuin (handig voor de fiets).

Via de trap in de leefruimte komen we op het eerste verdiep waar je kan beschikken over een zeer ruime nachthal, een open bureel,  3 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel en toilet.

Bovendien beschikt de woning nog over een ondergrondse parkeerplaats die je kan bereiken via een trap in de tuinberging.   Deze is optioneel bij aan te kopen (€40.000). 
Elektriciteit conform. EPC B.

Lijkt deze uiterst gunstig gelegen gezinswoning echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website https://immojanstas.be/nl/kopen .

Renovation obligation: no

Get in touch