House for sale

198000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 20052044
Immoweb code : 20052044

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
153 square meters livable space
1607 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te renoveren vrijstaande woning met drie slaapkamers is rustig gelegen op een perceel van 1.607 m². De woning biedt een vlotte verbinding naar de dorpskern van Leopoldsburg (scholen, station, winkels, enzovoort) en ligt op wandelafstand van de kanaalkom.

Bij binnenkomst via de inkomhal betreedt men de woonkamer, die is verdeeld in een zithoek en een eethoek. Aangrenzend bevindt zich een extra eetkamer, die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt (bureau, slaapkamer, speelruimte, ...). De naastgelegen keuken is eenvoudig uitgerust en biedt ruimte voor een eettafel. Naast de keuken zijn er een wasberging en een badkamer met ligbad en toilet.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal toegang tot de drie slaapkamers. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar, die eventueel kan worden omgevormd tot een vierde slaapkamer.

De oost-georiënteerde tuin is ongeveer 90 meter diep en voorzien van een garage en extra bergruimte.

Stedenbouwkundige informatie: in aanvraag

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https:/

Get in touch