House for sale

469000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 20012256
Immoweb code : 20012256

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
157 square meters livable space
421 square meters of land

Description

Architecturale recente woning(2017) met zonnige tuin en top…

Deze architecturale parel van recente bouw is gelegen in een rustige en residentiële buurt. Dit is een absolute topverkaveling in de regio, waar u volledig tot rust kunt komen.

Alle faciliteiten bevinden zich op korte afstand: scholen, winkels en recreatie. Door zijn ligging geniet u van een optimale ontsluiting naar omliggende steden en gemeenten. Op amper 10 minuten rijden staat u in Middelkerke of Oostende en ook de autostrade ligt vlakbij.

Deze woning heeft een top EPC: A-97, dit mede door de nog jonge leeftijd van de woning (bouwjaar 2017!).

Op de oprit merkt u reeds op dat deze woning ruim is en veel mogelijkheden biedt voor wagens, aanhangwagens of bestelwagens.

De woning verwelkomt u met zijn karakteristieke gevel en bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime en lichtrijke inkom. De grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen.

De woonkamer, die momenteel ook over een bureauruimte beschikt, biedt net als de volledig uitgeruste keuken een mooi zicht op de tuin. Naast de keuken is er een aparte eetruimte en een zeer handige berging voor stockage.

De woning beschikt over drie slaapkamers die rust en comfort bieden, waarvan 1 op de gelijkvloerse verdieping. Deze slaapkamer werd ingericht met een eigen dressing en aansluitende badkamer met bad én douche! Op de bovenverdieping vinden we de 2 resterende slaapkamers waarvan 1 met aansluitende badkamer.

Buiten vindt u een aangename tuin, waar u kunt genieten van de zon en buitenactiviteiten…

Get in touch