House for sale

499000€

2 bedrooms 212 square meters

Immoweb code : 20179314
Immoweb code : 20179314

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
212 square meters livable space
724 square meters of land

Description

LEDE - Verzorgde woning met mooie tuin in centrum Lede!

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 28/09 VAN 10U TOT 13U (enkel op afspraak!)

LEDE -  Deze halfopen verzorgde halfopen bebouwing bevindt zich in een rustige straat maar is toch gelegen nabij belangrijke verbindingswegen zoals de E40. Het station, scholen en dorpscentrum zijn tevens gelegen op wandel- en fietsafstand. De woning is gelegen op een perceel van meer dan 7are met een mooie aangelegde zuidwest gerichte tuin. 
Deze prachtige halfopen bebouwing onderging een aantal renovaties. Zo zijn oa een aanbouw en extra bovenverdieping boven de garage bijgebouwd, alsook werd een nieuwe badkamer en keuken geplaatst en de benedenverdieping werd grondig aangepakt. 

Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van een aparte inkomhal, een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met een eetruimte, salon en een aparte gezellige tv hoek met cassette. Een recent vernieuwde keuken voorzien van alle moderne comfort, een bureauruimte, een praktische bergruimte/wasplaats met douche en een apart gastentoilet. 
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Een zolder biedt nog uitbreidingsmogelijkheden. 
Verder is de woning nog voorzien van een grote garage die plaats biedt aan 2 wagens en een ruime volwaardige verdieping boven de garage waar eventueel nog extra kamers, een polyvalante ruimte of een studio kunnen worden gecreëerd (leidingen zijn reeds voorzien). 
Tot slot werd ook de buitenruimte heel mooi aangepakt, deze is voorzien van een aange

Get in touch