Exceptional property for sale

499000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 20052121
Immoweb code : 20052121

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
130 square meters livable space
364 square meters of land

Description

OORDEGEM – Nieuwbouwwoning aan 3%, type OB in rustige buurt

OORDEGEM – Uitzonderlijke BEN-nieuwbouwwoning aan 3%, type open bebouwing, in kleinschalige verkaveling. 

Deze uitzonderlijke nieuwbouwwoning wordt u te koop aangeboden in een kleinschalige en rustige verkaveling met directe ontsluiting naar alle invalswegen en op wandel- fietsafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. High-end afwerking met kwalitatieve en duurzame materialen is hierbij de rode draad. 

Deze open bebouwing geniet van véél natuurlijke lichtinval en maakt praktisch gebruik van zijn beschikbaar woonvolume. De woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met apart toilet, zeer aangename woonkamer met open keuken en aansluitend praktische berging. Het verdiep omvat een overloop, apart toilet, douchekamer en drie volwaardige slaapkamers waarvan één met Ensuite badkamer. Niet te verwaarlozen is de buitenzone met gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin die inmiddels uitgerust werd met een ruim terras. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, er werd eveneens reeds een vergunning afgeleverd tot het plaatsen van een carport. 

Naast alle comfort werd er sterk geïnvesteerd op energiezuinigheid, mede door de investeringen van zonnepanelen, vloerverwarming (gelijkvloers), goede isolatiewaarde, regenwaterrecuperatie en ventilatie D met warmterecuperatie. 

Geen verrekening van 21% BTW, koop nu aan het meest gunstig regime van 3% registratierechten! Prijs/kwaliteit een absolute topper! 
Info en bezoek: 053/60.65.60. De vermelde prijs is een richtp

Get in touch