House for sale

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 20019075
Immoweb code : 20019075

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
381 square meters of land

Description

Charmante BEN-Woning in Kalken - Laarne

Contacteer Valerie op 0477 38 35 21 of via [email protected]
Dossierstukken en plannen steeds beschikbaar op onze website.
__
Ontdek deze prachtige BEN-woning in landelijke stijl, gebouwd in 2016 en gelegen in het rustige en schilderachtige Kalken. Deze woning combineert moderne luxe met landelijke charme en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven.

Bij binnenkomst valt direct de ruime inkomhal op, samen met een handig gastentoilet. De hypergeïnstalleerde open keuken in moderne stijl is een paradijs voor kookliefhebbers, compleet met de nieuwste apparatuur. De lichte en ruime woonkamer biedt uitzicht op de zonnige tuin.

Boven vind je drie royale slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Extra bergruimte is er op de grote zolder en in de ruime garage. Er is parkeerruimte voor vier wagens en de mogelijkheid om een elektrische laadpaal te installeren.

De tuin is een oase van rust, met een groot terras ideaal voor barbecues of ontspannen avonden. Dankzij zonnepanelen en een efficiënte warmtepomp geniet je van duurzame energie en lagere energiekosten. Voor warme zomerdagen is de woning voorzien van airconditioning.

De rustige straat heeft een speeltuin, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Uw droomhuis in Kalken wacht op u!

Renovation obligation: unknown

Get in touch