House for sale

385000€

3 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 20137986
Immoweb code : 20137986

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
1823 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Zeer ruime gerenoveerde woning met 3 slpk. en tuin

Deze ruime woning dateert van 1963 en werd deels gerenoveerd in 2018.

Ligging: Op wandelafstand van het centrum van Veerle met alle faciliteiten in de buurt (winkels, scholen, bushaltes, apotheek, bakker, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze ruime woning via de prachtige inkomhal. Deze verleent ons toegang tot de zeer lichtrijke en vooral ruime leefruimte. Deze geeft op zijn beurt uit op de gerenoveerde open keuken. De keuken is uitgerust met zeer degelijke apparatuur en biedt veel uitgebreide werk- en opbergmogelijkheden. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de gerenoveerde badkamer, bergruimte (met aansluiting wasmachine en droogkast) en toegang tot de garage. Via de trap bereikt u het eerste verdiep waar zich drie slaapkamers, een apart toilet en toegang tot de zolderruimte zich bevinden.

Een enorme troef is de ruime zuidgerichte tuin, heerlijk genieten hier. Tot slot beschikt de woning over zeer veel parkeermogelijkheden zowel voor als naast de woning.

Bijzonderheden:
- EPC: 164 kWh/m²
- CV op gas
- Regenwaterput
- Septische put
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch