House for sale

319000€

3 bedrooms 169 square meters

Immoweb code : 20137978
Immoweb code : 20137978

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
169 square meters livable space
455 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare halfopen bebouwing te Laakdal.

Deze instapklare woning op 4a55 werd de laatste jaren gerenoveerd en verkeerd in uitzonderlijke staat van onderhoud.

Ligging: Gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk te Laakdal. Winkels, scholen, bushaltes, ... alsook verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/berging, 3 slaapkamers, badkamer, garage, kelder en zolder.

Omschrijving: Via de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de gezellige en sfeervol ingerichte woonkamer en eetkamer. De volledig geïnstalleerde open keuken zorgt voor een leuke interactie met de woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar een polyvalente ruimte die benut kan worden als bureau of extra berging. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de garage en wasplaats/berging. Het verdiep omvat drie mooie, ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafelmeubel en ligbad. Stockeren kan u tevens in de kelder of op de zolder welke bereikbaar is via een luik. De volledig omheinde en aangelegde tuin is voorzien van een tuinberging en een leuk terras waar u rustig van de nodige privacy en zon kan genieten. Een aanrader voor wie op zoek is naar strategish gunstig gelegen en een instapklare woning.

Extra's:
- EPC 254 kWh/m2
- Elektriciteit conform AREI
- CV op aardgas
- Oriëntatie ZW
- PVC-ramen met dubbel g

Get in touch