House for sale

495000€

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 20184099
Immoweb code : 20184099

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
215 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In deze recent gerenoveerde gezinswoning voelt iedereen zich meteen thuis!

Welkom in deze volledig vernieuwde en smaakvol afgewerkte woning, gelegen in de populaire woonwijk Pius X. Deze woning werd in 2022 grondig gerenoveerd met oog voor detail en hoogwaardig comfort, wat resulteert in een eigentijdse uitstraling en een uiterst aangename woonervaring.

Tijdens de renovatie werd gekozen voor hoogwaardige materialen en voldaan aan de hedendaagse normen. Zo is de woning uitstekend geïsoleerd (met een energiezuinig EPC-label B), is er de elektriciteit conform en is er een asbestveilig attest.

Op het gelijkvloers vind je een gastentoilet en een vestiairekast. Voorbij een glazen deur betreed je de open, lichtrijke leefruimte, ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden. De ruimte omvat een knusse leeshoek met een op maat gemaakt tv-meubel, een sfeervolle gashaard, een ruime eetplaats met ingebouwde kastenwand, en een volledig uitgeruste keuken met kookeiland die uitkijkt op de sfeervolle tuin.

De aanwezigheid van het domoticasysteem zorgt voor extra gemak: bedien eenvoudig verlichting, verwarming en videobeveiliging met één druk op de knop.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide voorzien van ingemaakte kasten en airconditioning. Daarnaast is er een grote badkamer met een ligbad en een inloopdouche. Ook is er een volledig ingerichte home office, ideaal voor wie van thuis uit werkt.

Op de bovenste verdieping bevindt zich een derde slaap

Get in touch