House for sale

224000€

3 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 20058984
Immoweb code : 20058984

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
1477 square meters of land

Description

TE MODERNISEREN WONING

DEGELIJKE GEZINSWONING OP 14 aren 17 centiaren Grenzend aan natuurgebied

TROEVEN:

Ruim perceel van 14a 17ca 
Centrale ligging nabij Hasselt, Genk, Tongeren en het op- en afrittencomplex van de E313 in Diepenbeek 
Ideale uitvalsbasis voor wie houdt van de natuur 
Ruime indeling 
Fantastische vergezichten 


Deze degelijke gezinswoning is gelegen op een ruim perceel van 14a17ca net buiten het centrum van het landelijke Kortessem. Deze toffe gemeente, die vanaf 2025 deel zal uitmaken van de Limburgse hoofdstad, is centraal gelegen tussen de grote broers uit Diepenbeek, Genk, Tongeren, Borgloon en Hasselt en heeft een vlotte verbinding naar de op- en afrit van de E313 autosnelweg.
Met een groot aanbod aan winkels, ontspanning en een uitgestrekte natuur heeft deze gemeente meer dan genoeg te bieden en heeft het zijn naam als “Poort van Haspengouw” zeker niet gestolen.

De woning heeft een zeer degelijke basis maar kan een modernisering zeker gebruiken. Ook mist de woning een beetje de interactie met de mooie vergezichten over de achterliggende velden, het uitgestrekte bos en de eigen, ruime tuin. Mits enkele gerichte aanpassingen heeft deze mooie eigendom veel potentieel om hier uw eigen stekje te realiseren en optimaal te genieten van al het moois rondom de woning. De huidige indeling omvat op het gelijkvloers de ruime inkomhal, een toilet en de woonkamer aan de straatzijde. Centraal zijn er de keuken, traphal en de badkamer, en achteraan is...
Renovation obligation: yes

Get in touch