House for sale

295000€

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11489700
Immoweb code : 11489700

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
170 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren eengezinswoning (131m²) met drie slaapkamers, ruime zolder en aangelegde tuin op toplocatie in Kontich!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Kontich, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, technische ruimte, leefruimte, keuken, nachthal, badkamer, masterbedroom, 2 gastenkamers, zolder, bijbouw en tuin.

Beschrijving: Welkom in deze charmante woning! U betreedt de woning via de inkomhal met aparte gastentoilet, zo komen we in de lichtrijke leefruimte (voorzien van sierhaard) met zicht op de gezellige aangelegde tuin. Aansluitend komen we in de deels-geïnstalleerde keuken. Via de trap betreden we de nachthal, hier vinden we 1 ruime masterbedroom op parket en 2 gastenkamers. De badkamer is voorzien van een douche-in-bad met wasmeubel en toilet. Er is alsook een ruime zolder aanwezig, die mogelijkheden biedt. Tot slot is er een prachtig aangelegde tuin (Zuid-Oostoriëntatie) met terras en bijgebouw, de ideale plaats om tot in de late uurtjes te genieten van de zon.

Bijzonderheden:
- toplocatie - autostaanplaats
- ruime zolder

EPC: 517 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch