House for sale

595000€

4 bedrooms 293 square meters

Immoweb code : 11491435
Immoweb code : 11491435

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
293 square meters livable space
1024 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante gezinswoning is gelegen in het rustige Knesselare en biedt een bewoonbare oppervlakte van 293m² op een ruim perceel van 1024m². Het pand herbergt vier ruime slaapkamers, een badkamer, en biedt plaats voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte. De woonkamer met sfeervolle haard en veel lichtinval zorgt voor een warme en gastvrije sfeer, terwijl de keuken uitnodigt tot gezellige etentjes met familie of vrienden. De grote oprit met geïntegreerde garage biedt ruimte voor meerdere voertuigen en verzekert gebruiksgemak voor de bewoners.

De woning omvat bovendien een goed onderhouden tuin, die een oase van rust biedt en waar kinderen vrij kunnen spelen of waar men heerlijk kan ontspannen. Hier vindt u alle ruimte om te genieten van het buitenleven, met voldoende privacy om rustig te kunnen vertoeven.

De slaapkamers op de bovenverdieping zijn van een goed formaat en bieden flexibiliteit voor zowel slaap- als werkruimte. Deze woning combineert de charme van rustiek wonen met het comfort van moderne voorzieningen.

Een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruim gezinshuis met een gunstige ligging, comfort en ruimte voor het hele gezin.
EPC 346KWH/M2.
Voor info of bezoek [email protected] of 050/733337

Get in touch