House for sale

398000€

2 bedrooms 361 square meters

Immoweb code : 20157333
Immoweb code : 20157333

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
361 square meters livable space
1403 square meters of land

Description

Handelspand met aanpalende woning in Kluisbergen

Ligging in Kluisbergen
Gelegen in de charmante gemeente Kluisbergen, bevindt deze woning zich vlak bij het prachtige Kluisbos en op fietsafstand van de alomgekende Kwaremont. Deze omgeving biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Het Kluisbos is een populair natuurgebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, wandel- en fietsroutes, en pittoreske uitzichten. De woning ligt op slechts enkele minuten van de lagere en middelbare scholen, bakker en supermarkten. Daarnaast zorgt de nabijheid van belangrijke verkeersaders voor een vlotte verbinding naar omliggende steden en gemeenten, zoals Avelgem, Oudenaarde, Anzegem en Ronse.

Woning met aangelegde tuin
Bij binnenkomst in deze gezellige woning word je verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. De ruime living is voorzien van een sfeervolle haard, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de volledig aangelegde en zongerichte tuin. Deze tuin is een ware oase van rust met een overdekt terras, perfect voor al jouw buitenactiviteiten, van ontspannen met een boek tot gezellige barbecues.

De woning beschikt over een ruime master bedroom, een tweede slaapkamer en een badkamer. Zowel de living als de master bedroom zijn uitgerust met airconditioning, die zowel kan verwarmen als koelen, wat zorgt voor optimaal comfort gedurende het hele jaar. De keuken is afgesloten en prak...
Renovation obligation: no

Get in touch