House for sale

599000€

5 bedrooms 205 square meters

Immoweb code : 20207145
Immoweb code : 20207145

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
205 square meters livable space
730 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een oase van rust en ruimte? Deze charmante vrijstaande woning, gebouwd in 1988, ligt in een landelijke omgeving aan een rustige weg. Met een riant perceel van 730 m² biedt deze woning je een vrij uitzicht en een heerlijke ligging aan het water aan de achterzijde.

De woning bestaat uit drie verdiepingen, elk zorgvuldig ontworpen voor maximaal wooncomfort.

Bij binnenkomst betreed je de ruime inkomhal, die toegang biedt tot de diverse leefruimtes. De lichte woonkamer met grote raampartijen geeft een gevoel van ruimte en rust. De keuken is voorzien van alle gemakken, met directe toegang tot de ruime veranda, ideaal voor gezellige momenten met zicht op de groene omgeving. Verder vind je op deze verdieping twee ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche.

Op de benedenverdieping werd een afzonderlijke leefruimte voorzien met keuken, zithoek, slaapkamer, wasruimte en badkamer. Van de zithoek kan je rechtstreeks naar het aan de achterzijde van de woning gelegen terras. Verder bevinden zich hier ook twee technische ruimtes resp. bergruimtes.

De bovenverdieping beschikt over twee zeer ruime slaapkamers en een royale overloop. De ramen in beide kamers zorgen voor voldoende lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de tuin en het water.

De tuin, gelegen aan het water, biedt volop ruimte voor ontspanning. Hier geniet je van de rust en het vrije uitzicht over het omringende landschap. De landelijke ligging garandeert volledige privacy, terwijl je toch binne

Get in touch