House for sale

695000€ Old Price €725,000

5 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20043583
Immoweb code : 20043583

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
700 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Prachtig gerenoveerde villa nabij het centrum van Kapellen, gelegen op een mooi perceel van ca. 700m². Deze woning is in 2023 volledig vernieuwd en biedt modern comfort met oog voor detail.

De open leefruimte, met een volledig uitgeruste keuken met eiland, baadt in natuurlijk licht en biedt een prachtig uitzicht op de tuin over de volledige breedte van de woning.
Er zijn vijf ruime kamers, waarvan één op het gelijkvloers en vier op de eerste verdieping. De stijlvolle badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche en een prachtig lavabomeubel.

Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan energie-efficiëntie, wat resulteert in een uitstekende EPC-score met label B.

De ligging is perfect: rustig, maar toch dicht bij het centrum van Kapellen met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Daarnaast ligt het mooie Mastenbos op wandelafstand, ideaal voor natuurliefhebbers.

Deze woning biedt een perfecte combinatie van luxe en comfort op een toplocatie. Mis deze unieke kans niet en plan een bezichtiging!

Get in touch