House for sale

699000€

3 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 20138688
Immoweb code : 20138688

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space
8729 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Rustig gelegen ruime instapklare woning met weilanden en bijgebouwen, totaal ca. 8.729m², perfect voor het houden van dieren, midden in het groen.


Deze woning bevindt zich in een rustige straat midden de weilanden op een perceel van ca. 8.729 m²

We betreden de woning langs de inkomhal met een gastentoilet. De hal biedt doorgang tot de aangename leefruimte met veel lichtinval (ca. 38m²). In de woonkamer is naast de centrale verwarming een houtkachel voor extra gezellige warmte.
Aansluitend vinden we de ruime ingerichte leefkeuken (ca. 24m²), voorzien van een natuurstenen werkblad, inductievuur, oven, dampkap, koelkast en vaatwasser.
Verder is er een badkamer (ca. 11m²) met een bad, douche, toilet en een wastafelmeubel, en de gelijkvloerse slaapkamer met ingemaakte kasten (ca.22m²).
Als extra is er een inpandige garage (ca.22m²) met automatische poort, een technische berging (ca. 6m²) en een bijkeuken/wasplaats.
Tot slot is er achteraan de woning nog een extra toilet en een bureauruimte met vaste kasten (ca. 10m²)

Op de verdieping bevindt zich een nachthal, 2 ruime slaapkamers (ca. 19 en 16m²), een douchekamer met toilet (ca.3m²) en een multifunctionele ruimte met keukentje (ca.30m²).
De verdieping is bereikbaar met een buitentrap en is mogelijk geschikt als kangoeroewoning.

De verzorgde omheinde tuin is voorzien van een aantal weides en bijgebouwen waaronder een garage/schuur (ca

Get in touch