House for sale

460000€

4 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11484334
Immoweb code : 11484334

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
2955 square meters of land

Description

Laagbouwwoning met 4 slks en zwembad. Weiland en grote vi...

Woning met dierenweide aangrenzend! Totaal perceel 29a55ca.

Verrassend ruime laagbouw woning, gelegen op een mooi diep perceel met zwembad en grenzend aan een weiland waar momenteel hertjes op staan. Ideaal voor paarden- en dieren liefhebbers die graag hun diertjes aan huizen hebben staan.

De woning is instapklaar en beschikt over een inkomhal, grote L-vormige woonkamer met open keuken en zithoek. Grenzend aan de keuken een voorraadberging en aparte wasberging.
Via een nachthal toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer, aparte toiletruimte en technische werkruimte.
Via een valluik toegang tot de berging zolder.
De woning is voorzien van dakisolatie 10cm, spouwmuurisolatie voorzien in 2020, Zonnepanelen 21 stuks, airco in woonkamer. Vernieuwde stenen vloer in woonkamer en keuken. Vernieuwde laminaat in hal en slaapkamers.
Instapklare, verzorgde woning.

De ZO tuin is mooi aangeplant en voorzien van een verwarmd zwembad, een kleine en een 2de grote vijver, een praktische buitenberging en tuinhuis dat dienst doet als poolhouse.  
Het perceel grenst aan een mooie weide ideaal om je dieren aan huis te houden. Deze weide behoort eveneens tot het verkochte goed en is bereikbaar via een wegenis achteraan waardoor dit ideaal is om met een voertuig te bereiken. Op de weide is een stalling reeds voorzien en volledige omheining.
Vooraan de woning voldoende parkeergelegenheid voor meerdere wagens en aan de rechterkant van de woning is een carport voorzien.

C...
Renovation obligation: no

Get in touch