House for sale

350000€

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 11128045
Immoweb code : 11128045

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
144 square meters livable space
198 square meters of land

Description

Perfect onderhouden instapklare woning te Ingelmunster

Ontdek deze recente, goed onderhouden woning (2018) gelegen in een moderne wijk op een gegeerde locatie in het hart van Ingelmunster. In de nabijheid van het bruisende centrum, scholen, winkels en belangrijke invalswegen, inclusief de E403, biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen een rustige omgeving en een goede toegankelijkheid.

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met een apart gastentoilet, een lichtrijke leefruimte en een volledig uitgeruste open keuken voorzien van hoogwaardige toestellen. De handige inpandige garage biedt extra comfort.

De eerste verdieping beschikt over drie degelijke slaapkamers, een handige dressing, een stijlvolle badkamer met zowel een bad als douche, en een volledig geïsoleerde zolder. 

De woning onderscheidt zich verder door zijn recente architectuur en een prachtige zuidgeoriënteerde tuin, waar u kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden met familie en vrienden. Bovendien zijn er naast de oprit voldoende extra parkeerplaatsen in de verkaveling voorzien voor u en uw gasten. 

Momenteel is deze woning verhuurd aan een aantrekkelijke huurprijs, waardoor deze woning eveneens een interessante investeringsmogelijkheid biedt. 

Bent u op zoek naar een eigen comfortabele thuis of een zorgeloze investering te Ingelmunster? 
Aarzel niet om contact op te nemen met ons via +32 484 92 44 37 of [email protected].

Renovation obligation: unknown

Get in touch