House for sale

249000€

3 bedrooms 151 square meters

Immoweb code : 20174570
Immoweb code : 20174570

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
151 square meters livable space
586 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te moderniseren HOB op een perceel van 586m²

Openhuizendag zaterdag 21/09 vanaf 17.00u tot 18.00u

Ligging: Gelegen in het dorpscentrum van Westmeerbeek. Vlakbij winkels, eet- en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

Beschrijving: U betreedt deze charmante, goed onderhouden woning via de inkomhal die u toegang verleent tot alle ruimtes. Te beginnen bij de ruime, lichtrijke woonkamer. Deze kan door zijn grootte praktisch ingedeeld worden. Zowel vanuit de woonkamer, als de keuken hebt u toegang tot de veranda die u veel daglicht biedt. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, oven, ijskast en enkele spoelbak. Achter de keuken bevindt zich de badkamer uitgerust met een ligbad, enkele wastafel in meubel, aansluiting voor wasmachine en een apart toilet.
Vanuit de inkomhal gaat u naar de eerste verdieping waar twee volwaardige slaapkamers gelegen zijn. Eén slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten. De vaste trap in de nachthal leidt u tot de tweede verdieping die nog volledig naar eigen wens kan worden aangekleed. De woning is gelegen op een mooi perceel voorzien van een zuid georiënteerde tuin, waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot biedt de woning een afgesloten garagebox.

Extra:
- EPC: 591 kWh/m² jaar
- CV op stookolie
- HR-beglazing in PVC
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverp

Get in touch