House for sale

189000€

3 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 20106108
Immoweb code : 20106108

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Hierbij presenteren wij u een renovatiepand in het charmante Hulshout, gelegen op een steenworp afstand van het dorpscentrum. Dit pand biedt een unieke kans voor creatieve geesten om het te transformeren in uw droomwoning.

Bij het betreden van de woning komt u op de begane grond direct in de inkomhal. Deze hal geeft toegang tot de leefruimte, die doorloopt naar de keuken met kleine kelderberging en badkamer met berging. Via de trap in de keuken bereikt u de eerste verdieping, waar drie slaapkamers te vinden zijn. Vanuit één van de slaapkamers heeft u toegang tot de zolder.

Achteraan de woning bevindt zich een aparte ruimte die voorheen als wasruimte werd gebruikt. Hier staat tevens de mazoutketel. Het achterliggende perceel dat als tuin wordt gebruikt heeft een P-score: D.

Met dit pand kunt u uw creatieve ideeën tot leven brengen en een prachtige, persoonlijke woning creëren. De locatie, nabij het gezellige dorpscentrum van Hulshout, biedt een perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om van dit pand uw eigen droomhuis te maken.

Binnen de 5 jaar na aankoop dient u deze woning te renoveren naar een EPC-label D of beter. De Vlaamse Regering voorziet aantrekkelijke financiële ondersteuningsmaatregelen (renteloos renovatiekrediet, energielening+, EPC-labelpremie) om u daarbij te helpen!

Get in touch