House for sale

675000€

3 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 20226843
Immoweb code : 20226843

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
223 square meters livable space
495 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Voor de volledige fotoreportage -->

Met veel trots stellen we deze karaktervolle woning in een gezellige wijk te Houtvenne voor. De woning werd volledig afgewerkt in leem en er werd gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Het bouwjaar is 2012, maar de woning werd doorheen de voorbije jaren amper bewoond. Alles is dus zo goed als nieuw! Hiernaast zijn er nog vele troeven:
- Uitstekende energiescore (A);
- Recent aangelegde tuin (2024);
- Er is gebruik gemaakt van leem, wat niet alleen een enorm warme uitstraling biedt, maar ook warmte- en vochtregulerend alsook schimmeldodend is;
- Alarm- en domoticasysteem;
- Diepe oprit;
-...

INDELING:

- Gelijkvloers: inkomhal, toilet, open keuken met inbouwkasten en alle merktoestellen. Via de open keuken betreedt u de woonkamer, waar u kan genieten van de natuurlijke lichtinval vanuit de tuin. Verder is er een wasplaats met koker die doorloopt tot in de badkamer - heel handig dus!
- Verdieping 1: via de houteiken trap bereikt u de luxueuze badkamer met onderhoudsvriendelijke kalkvloer en muren die afgewerkt zijn in waterdichte Marokkaanse tadelakt. Daarnaast is er een masterbedroom met dressing en balkon, waar u in alle rust kan genieten van het uitzicht op de tuin, alsook een extra slaapkamer en een apart toilet.
- Verdieping 2: berging met toegangsluik tot de zolder en een ruime derde slaapkamer.

Wil u deze unieke woning bezoeken? Plan dan snel uw bezoek in via 016199345 of via [email protected].

Get in touch