House for sale

385000€

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 20231170
Immoweb code : 20231170

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
110 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Interesse? Plan dan zelf je bezoek in via onze digitale kalender. Vragen? Neem gerust contact op met Christophe via [email protected] of via +32 3 304 77 90.

Bent u op zoek naar een charmante, instapklare woning in het hart van Hove? Deze prachtig gerenoveerde rijwoning biedt comfort, ruimte en een moderne afwerking, dicht gelegen bij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Gelijkvloers: Bij binnenkomst komt u in een ruime inkomhal die overgaat in een gezellige zithoek. Achteraan vindt u een volledig geïnstalleerde keuken met lichtkoepel en schuifraam naar de koer. De inpandige garage, een zeldzaamheid in het centrum, beschikt over een apart toilet en biedt direct toegang tot de zithoek.

Eerste verdieping: Twee ruime slaapkamers (12 m² en 13 m²), een nachthal met wasgedeelte, en een moderne badkamer met inloopdouche, apart toilet en dubbele lavabo.

Zolderverdieping: Volledig ingericht als slaapkamer en bureaugedeelte, deze lichte ruimte van 47 m² is uitgerust met velux-ramen en biedt de mogelijkheid om een extra badkamer te plaatsen.

Bijzonderheden:

- Toplocatie

- 3 slaapkamers

- Inpandige garage

- Gerenoveerd in 2018

- Instapklaar

- Koer

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Hove. Neem van

Get in touch