House for sale

389000€

2 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 20025775
Immoweb code : 20025775

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
147 square meters livable space
130 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gelegen nabij het centrum van Hove, op wandelafstand van winkels, bakkers, restaurants en prima scholen. Alsook in de directe nabijheid van openbaar vervoer en invalswegen naar Brussel, Mechelen en Antwerpen.
De woning werd doorheen de jaren goed onderhouden en is volledig instapklaar. We betreden de woning via de inkomhal, dewelke toegang biedt tot de verschillende ruimtes.
Dankzij de lichtkoepel tussen de woonkamer en de eetplaats/keuken vullen deze ruimtes zich met natuurlijk daglicht.
De keuken is praktisch volledig geïnstalleerd, zo is deze voorzien van een ijskast, diepvries, keramisch kookvuur, dampkap, oven, spoelbak en voldoende kastruimtes door zijn U-vormige indeling. Hierlangs bevindt zich de eetplaats dewelke zicht geeft op de praktisch ingerichte tuin, voorzien van twee terrassen zodanig je zowel in de ochtend als in de avond kan genieten van de zon. Aanpalend de eetplaats nog een handige bijkeuken met wasplaats, dewelke ook toegang bied tot het terras op Thermowood hout en de tuin. Verder treffen we op het gelijkvloers ook een aparte toiletruimte.
De eerste verdieping omvat één ruime slaapkamer en een ruime badkamer, voorzien van een inloopdouche, ligbad en badkamermeubel. Verder naar de tweede verdieping treffen we nog een grote ruimte onder het dak, dewelke momenteel is ingericht als Masterbedroom. Dankzij de velux ramen geniet deze ruimte ook van enorm veel lichtinval. De velux ramen zijn voorzien van

Get in touch