House for sale

175000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 20261589
Immoweb code : 20261589

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
230 square meters of land

Description

Unieke investeringskans: vakantiewoning te koop in Houthu...

Deze charmante, recent gerenoveerde woning is perfect gelegen langs een wandelpad en kinderspeeltuin. Een ideale locatie voor toeristen die willen genieten van de rust, maar toch op korte afstand van alle basisvoorzieningen en het centrum van Houthulst.

Deze woning biedt uitstekende mogelijkheden voor wie op zoek is naar een investeringspand voor verhuur als vakantiewoning.
De woning werd in 2018 volledig gerenoveerd, waarbij zowel de afwerking als alle technische installaties vernieuwd zijn. Dit zorgt ervoor dat toekomstige gasten kunnen genieten van een moderne, comfortabele vakantie-ervaring.
Dankzij de solide renovatie geldt de 10-jarige aansprakelijkheid van de bouwheer, wat extra zekerheid biedt aan de koper.

Indeling:
Op het gelijkvloers vind je een ruime, lichtrijke woonkamer met een open keuken en eetplaats.
Verder zijn er een praktische berging, een comfortabele slaapkamer en een moderne badkamer met inloopdouche. De bovenverdieping beschikt over een ruime master bedroom.
Hoewel de keuken nog geïnstalleerd moet worden en de tuin verder aangelegd, biedt dit kopers de vrijheid om de woning naar eigen smaak af te werken.
Dit geeft een groot potentieel om de vakantiewoning aantrekkelijk te maken voor toekomstige huurders.

De combinatie van een rustige ligging, moderne renovatie, en nabijheid van voorzieningen maakt deze woning een uitstekende investering voor verhuur als vakantiewoning.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie e...
Renovation obligation: no

Get in touch