House for sale

225000€

4 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 20275444
Immoweb code : 20275444

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
141 square meters livable space
825 square meters of land

Description

Kastanjestraat 44, 3530 Houthalen

Charmante woning met potentieel te koop in Houthalen-Helchteren
Ontdek deze unieke kans om een woning volledig naar eigen smaak te renoveren, gelegen in de rustige en gezellige wijk van Kastanjestraat 44, 3530 Houthalen-Helchteren. Dit huis, gelegen op een ruim perceel van 825 m², biedt u de ideale mogelijkheid om uw droomhuis te creëren.
De woning ligt in een rustige buurt, waar u kunt genieten van de rust en privacy die dit gebied te bieden heeft. Ondanks de serene ligging is de woning zeer gemakkelijk bereikbaar, met bushaltes, scholen en winkels op korte afstand. Dit maakt het de perfecte plek voor zowel gezinnen als individuen die op zoek zijn naar een nieuwe start in een omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Hoewel de woning een totale renovatie nodig heeft, biedt dit u de kans om elk detail van uw nieuwe thuis zelf te bepalen en te realiseren. Of u nu een ervaren renovator bent of iemand die de uitdaging van het bouwen van een eigen huis wil aangaan, deze woning biedt eindeloze mogelijkheden.
Bent u klaar om een nieuwe bladzijde om te slaan en uw nieuwe thuis te creëren? Mis deze kans niet en maak van deze woning uw droomproject!
Aarzel niet en neem contact met ons op:  [email protected], 0474/88.26.48

Renovation obligation: yes

Get in touch