House for sale

300000€

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 20031605
Immoweb code : 20031605

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
131 square meters livable space
1066 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gezellige woning biedt een mooie woonst voor iedereen die zoekt naar een woning die recent gerenoveerd werd. De basis werd al in orde gebracht, maar nu zoekt de woning een volgende eigenaar die nog de nodige afwerkingen wenst te doen. Met wat afwerkingen kan dit huis jouw ideale thuis worden.

De woning staat op een perceel van 10are 66ca en kent zelf een bruikbare vloeroppervlakte van 131m² (volgens opgave EPC).  De indeling is als volgt:

Stockagekelder
Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de kelder en de eerste badkamer (ligbad, toilet en dubbele lavabo). Verder vinden we de woonkamer met veel lichtinval en de ruime keuken met keukeneiland. Tot slot bevindt zich achteraan de veranda met connectie naar de tuin.
Verdieping: Via de trap komen we op de nachthal die uitgeeft op 3 slaapkamers. De master-bedroom heeft een rechtstreekse toegang tot de badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

Als extra vinden we buiten een zonovergoten tuin en terras die beiden zuidwestelijk georiënteerd zijn. Daarnaast zijn er ook nog een ruime (te renoveren) dubbele garage en een bergruimte.

Extra troeven:
+ Gunstig EPC-label C (207 kWh/m² jaar)
+ Zonnepanelen aanwezig
+ Grotendeels gerenoveerd in hedendaagse stijl

Deze woning kent een groene omgeving en is gelegen in een rustige verkaveling. Diverse invalswegen zijn vlakbij, zoals de E314 en N715 (Noord-zuid verbinding). Ook diverse winkels,

Get in touch