House for sale

179000€

3 bedrooms 143 square meters

Immoweb code : 20130488
Immoweb code : 20130488

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
143 square meters livable space
90 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze knusse woning bevindt zich nabij de dorpskern van Borsbeke. In de onmiddellijke omgeving zijn er supermarkten, scholen, horeca,... Op wandelafstand is er een bushalte en station 'Terhagen', het centrum van Herzele en de op- en afritten van de E40 te Erpe-Mere zijn op enkele minuten rijden met de wagen.
De woning werd begin de jaren '90 gerenoveerd en kreeg in 2011 een nieuwe keuken.
Indeling: het gelijkvloers beschikt over een woonkamer met plaats voor salon en eetkamer, ruime keuken met trap naar de bovenverdieping, berging en een (buiten)toilet. De verdieping telt twee ruime slaapkamers, een badkamer en een vast trap naar de dakverdieping. De dakverdieping heeft nog 1 extra kamer en een zolderruimte (potentieel uitbreiding tot slaapkamer mogelijk). Kelder aanwezig.
Leuk terras aanwezig, volledig ingesloten en voorzien van privacy. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een doorgang die de straat met het terras verbind.
Gratis parkeervoorziening is terug te vinden op wandelafstand, aan het dorpsplein van Borsbeke.
DE IDEALE (STARTERS)WONING AAN DE JUISTE PRIJS/KWALITEIT!
EPC: 300 kWh/(m² jaar), energielabel C. Woongebieden, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Asbestveilig. P-score: A, G-score: A.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be

Get in touch