House for sale

309000€

3 bedrooms 210 square meters

Immoweb code : 20081149
Immoweb code : 20081149

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
210 square meters livable space
530 square meters of land

Description

BORSBEKE - solide HOB met tuin, garage en 3 slaapkamers

Borsbeke - solide gezinswoning, type HOB, met aangename tuin, garage en drie slaapkamers.

Deze woning treft u in een landelijk kader met vele wandel- en fietsroutes in het begin van de Vlaamse Ardennen! Naast de groene omgeving op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels en directe ontsluiting naar alle invalswegen (E40 op 10min.).

Deze robuuste woning kent een solide basis en geniet van mooie leefruimtes. De eigendom geniet van een naastliggende uitbreidingszone, wat het interessant maakt voor het opbouwen van een praktijk, atelier, hobbykamer, kapsalon,… of uitbreiden van bestaande woning. Deze woning heeft zeker nood aan renovatie, doch een vrijstelling op renovatieplicht, waarbij u volgens budget en eigen noden de werken kan uitvoeren, zonder enige verplichting.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, zeer ruime woonkamer, aangename leefkeuken en een apart gastentoilet. Het verdiep is voorzien van een nachthal, drie volwaardige slaapkamers, dressing/berging, riante badkamer en een gescheiden toilet. Overigens nog een praktische opbergzolder en kelder aanwezig. Niet te vergeten is de tuinzone met terras en extra opslagplaats. De gunstige oriëntatie maakt het hier dan ook aangenaam vertoeven! Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Info en bezoek: 053/60.65.60.
Epc: 354kWh/m².
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtpr

Get in touch