House for sale

* 795000€

4 bedrooms 278 square meters

Immoweb code : 20103934
Immoweb code : 20103934
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
278 square meters livable space
1210 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nieuwbouwwoning met eigentijdse architectuur op een perceel van 12a 10ca gelegen in het landelijke Schakkebroek, deelgemeente van Herk-de-Stad. Omgevingsvergunning in aanvraag. Oplevering: circa december 2025.
Deze ruime Bijna Energie Neutrale woning heeft een vloerplaatoppervlakte van 278m² (bruto-oppervlakte volgens het EPB verslag) en is ontworpen met het oog op energiezuinigheid, optimale lichtinval en duurzaamheid. Indeling:
Gelijkvloers : Inkomhal met vestiaire, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, technische berging, wasplaats, open keuken met eetkamer en een grote leefruimte. Carport.
Verdieping:  overloop (kan open bureauruimte ingericht worden),  2 slaapkamers, badkamer, aparte dressing en berging.De grote raampartijen in de achtergevel zorgen voor een prachtig rustgevend zicht op de landelijke omgeving.
Tuin:  hier is het aangenaam vertoeven met de grote "G". Geniet van het mooie weer op het grote terras aan de woning. Het zwembad zorgt voor het nodige waterplezier.
Het Poolhouse  omvat o.a. een berging, een fietsenstalling en overdekt terras (buitenkeuken mogelijk).
Troeven : 
- Beoogd   E-peil voor deze wonig : 9  (warmtepomp, zonnepanelen (12.000 Wp), thuisbatterij, ventilatie D, ..)
- Locatie:  residentiële ligging vlakbij het centrum van Schakkebroek en Herk-de-Stad. Op fietsafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Verkeerstechnisch een vlotte verbinding naar autostrade, Hasselt, Diest en Sint-truiden.

Get in touch