House for sale

* 363000€

3 bedrooms 176 square meters

Immoweb code : 20140864
Immoweb code : 20140864
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
176 square meters livable space
395 square meters of land

Description

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers.

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers.
Ben je op zoek naar een instapklare woonst op een heerlijk rustige locatie? Kijk dan zeker eens naar deze prachtige nieuwbouwwoning te Heers. Zij is meer dan klaar voor een nieuw verhaal. Misschien wel met jouw gezin in de hoofdrol?

Leef-ruimte
Het eerste wat opvalt, als je via de hal de leefruimte binnenstapt, is de zee van ruimte. De benedenverdieping werd volledig opengetrokken, zodat de moderne volledig uitgeruste keuken naadloos overgaat in de eet- en leefruimte. Overal werd gebruikgemaakt van slijtvaste én onderhoudsvriendelijke keramische parkettegels. Schrik voor koude tenen hoef je hier alvast niet te hebben, want het gelijkvloers wordt perfect op temperatuur gehouden door de vloerverwarming. Loop dus gerust op kousenvoeten. De berging met spoelbak ligt netjes achter een deur, ideaal dus om je minder ‘esthetisch verantwoorde’ spullen, zoals poetsmateriaal, in op te bergen.

Comfort
Op de eerste verdieping vinden we maar liefst drie slaapkamers. Deze woning is dus perfect voor een gezin – of een koppel dat wel wat ruimte kan gebruiken. De ruime badkamer heeft een handige douche en 2 lavabo’s. Geen gedrum dus tijdens de ochtendspits. Toch nog nood aan extra plaats? De zolderverdieping is een perfect blanco canvas om je creativiteit de vrije loop te laten. Een grote master suite? Een mancave op hoog niveau? Of misschien wel een heuse home gym? Alles kan!

Tuindromen
Voor de woning bevinden zich ...
Renovation obligation: no

Get in touch